Yenilik Partisi Parti Sözcüsü’nün ” Doç.Dr. Kemal ÇİFTÇİ’nin “Siyasal Partilereve Sivil Toplum Örgütlerine Acil Seçim Çağrımızı Birlikte Yapma Daveti hakkında basın açıklaması yayınladı.

Bilindiği üzere Yenilik Partisi Başkanlar Kurulu ve Egemenlik Meclisi,13.08.2024 tarihinde olağanüstü bir toplantı gerçekleştirmiş ve 2 Eylül 2024 tarih, saat 15:00'te Ankara’nın Beştepe semtinde bulunan Saray'ın önüne gidilerek acil seçim çağrısı yapılması kararı almıştır.

Yapacağımızacil seçim çağrımıza,sevgili Türkiyemizin hızla uçuruma doğru götürülüşünden büyük bir huzursuzluk duyan ve tek çıkış yolunun acil seçime gidilmesi olduğunu düşünen tüm yurttaşlarımızın ve acil seçim isteyen tüm muhalefet partilerinin destek vermelerini ve katılmalarını arzu ettiğimiz ifade edilmiştir.

Bu bağlamda Genel Başkanımız Sayın Öztürk Yılmaz, AKP ve Hüdapar dışında, Meclis içindeki ve dışındaki tüm siyasal parti genel başkanlarına ve sivil toplum kuruluşlarına  mektup yazmış ve 2 Eylül 2024 tarih, saat 15:00'daErdoğan’ın Beştepe’deki Sarayı'nın önünde acil seçim çağrımızı birlikte yapmak istediğimiz ifade edilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Yenilik Partisi Parti Sözcüsü

Doç.Dr. Kemal ÇİFTÇİ

Whatsapp Image 2024 08 21 At 00.15.41

Derya Yanık'tan Cenevre'de dikkat çeken görüşme Derya Yanık'tan Cenevre'de dikkat çeken görüşme